08

Ara

WOLVES Yüksek Hızlı Sarmal Kapılarımızı keşfedin

Yüksek Hızlı Sarmal Kapılar, Lojistik ve Endüstriyel depolar için ideal olan yüksek hızlı sarmal kapılarımız yüksek kaliteli malzemeler sayesinde günlük kullanımda yüksek performansı garanti eder.

WOLVES Hızlı Sarmal Kapılarımız özellikle araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu alanlar ve işletmeler için uygun, dikey ve yuvarlatarak sarma hareketi kullanarak açılıp kapanan hızlı kapılardır.

Bu ürünün ana özellikleri arasında yüksek hızda çalışması esnek ve dayanıklı perdesi az bakım gerektirmesi ve ısıtma tüketiminde kayda değer azaltmanın belirtilmesi önemlidir. Rediktörlü Endüstriyel Motor, esnek ve PVC kaplı Polyester kumaştan yapılmış ,yüksek mekanik direnci garanti eden bir kaç yatay demir profille donatılmış , perdesinin hızlı açılmasını ve ardından kapanmasını ,hareket ettirmesini ve hareketini kontrol etmesini sağlar.

WOLVES Yüksek Hızlı Sarmal Kapılarımız, insanların ve araçların işyeri arasında sık sık geçiş yapıldığı alanlarda, malların ve malzemelerin tutarlı akışını kısıtlamadan günlük kullanım için tasarlanmıştır. Ayrıca ısı kaybını azaltırlar, az bakım gerektirirler, ve dayanıklılık ısı ve ses yalıtımı ve yüksek hızda çalışmayı sağlar. Endüstriyel ve Ticari işletmelerin yanı sıra, Kapılarımızın paslanmaz çelikten ve Alüminyumdan yapıldığı modeller arasında da mükemmel hijyen sağlamak için Brandanın tamamen yıkanabilir olduğu için İlaç Endüstrisinde de tercih sebebidir. Ve aynı işletme içinde farklı ortamlar arasındaki ısı kaybının azaltma, ve verimliliğinin hafife alınmaması gereken gıda endüstrilerinin de tercihleridir.

WOLVES Yüksek Hızlı Sarmal Kapılarda  Güvenliği ve iş  güvenliğini önemsiyoruz.

Güvenlik olarak ,İlk olarak PVC branda hızlı kapılar alt kısmında Altbar da EPDM kauçuk fitil içine  Elektro-iletken lastik ile donatılmıştır.  İkinci seçenek ise tüm ürünlerimizde standart olan kızılötesi fotosellerle , yada opsiyon olarak yan dikmelere monte edilen ışın bariyerleri donatıldığı için herhangi bir extrem durumda yaşanabilecek kazaları önler. Bu emniyet sistemlerinin yanında Altbardaki EPDM conta sayesinde kapının altından geçenlere zarar verebilecek sert parçalar içermemektedir.

Bunun yanında  WOLVES Yüksek Hızlı Sarmal Kapılarımız, malzemeler,  kaplamalar, renkler ve aksesuarlar açısından özelleştirilebilirler. Talep edilen ölçüye göre yapılan tüm ürünler siz değerli müşterilerimizin ihtiyacına göre uyarlanabilir.

Dinamik ve Lider bir işletmenin olmazsa olmazının işletmesinde WOLVES Yüksek Hızlı Sarmal Kapılarının bulunmasıdır.

NEDEN WOLVES YÜKSEK HIZLI SARMAL KAPILAR TAKILMALIDIR?

Artan Erişebilirlik  İnsan ve araç akışının iyileştirilmesi.

Özelleştirme  Her türlü müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için geniş malzeme , kaplama, renk, ve aksesuar yelpazesi mevcuttur.

Enerji tasarrufu ve iş akışı Optimizasyonu  Açılma ve Kapanma hızı sayesinde ısı kaybının maksimum azaltılması.

Rüzgar yükü direnci Mükemmel rüzgar direnci.     

UYGULAMALARIMIZ

* Robotik / Konveyör.

* Büyük ölçekli dağıtım.

* Lojistik.

* Süpermarket / Hipermarket.

* Depolar.

* Hastaneler.

* Otomotiv ve Servisler.